Gå til hoved-indhold

Annoncering på Mitbaadmarked

Fremvis dine reklamer og ram din målgruppe direkte med annoncering på Mitbaadmarked.dk. 

Vi har gjort det nemt for både dig, og din virksomhed, at vise reklamer til en målgruppe af båd interesserede i alle aldre. Vi dækker alle former for både og appellerer direkte til købsklare forbrugere.

Målgruppen hos Mitbaadmarked.dk

Vores målgruppe er en bred skare af båd interesserede i alle aldre, vi dækker hele Danmark og kan indsnævre vores markedsføring meget præcist for jer.

Vi bruger alle vores tilgængelige medier når I vælger at annoncere hos Mitbaadmarked som vores hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook kanal og direkte e-mails.

Mitbaadmarked.dk tilbyder

Vi tilbyder på banner annonceringer, test og anmeldelser, anbefalinger, konkurrencer, nyhedsbreve og Facebook opslag. Vi kan også hjælpe jer med tilrettelægning og eksekvering af markedsføringsmateriale.

Hjælp til materiale

Hvis du eller din virksomhed ikke selv har mulighed for at producere materialet til at markedsføre jer digitalt med kan vi også i tæt dialog med dig udarbejde materialet for jer. Prisen for dette aftales individuelt efter behov for materiale. 

Hvis du ønsker at vide mere omkring annoncering på mitbaadmarked.dk kan du sende en e-mail kan du kontakte os her eller ringe til os på 71 99 48 40.