Gå til hoved-indhold
  • 629.900 kr
    Kontantpris
  • 2022Årgang

Sting 730 Fast Track - 150 HK YamahaUdstyr

Beskrivelse

STING 730 FT - Den absolut største Hardtop båd i serien! Fyldt med udstyr og muligheder! Velkommen ombord på denne lækre kvalitets båd, der er nært beslægtet med kvalitets-bomben Nordkapp STING 730 fast track byder på fantastiske features, produceret i højkvalitetsprodukter med et lækkert nordisk design. Passende båd til fiskeri med vennerne og sejlture med familien.
Agter cockpittet er stort og rummeligt. Her er der plads til 8 personer. Døren ind til saloon er bred, og åbningen samt entre ind igennem er bred og pladsrig. Bådens dobbeltstyringsfunktion gør det praktisk at ligge til i havn, eller troll når man er på fisketur!


Som tillæg til standartudstyret kan du tilvælge udstyr som f.eks.. bovpropel, udvendig styring, fusion radio, Garmin plotter, og meget andet.. Du bestemmer!


Du kan selv vælge om du vil gå ombord fra bådens stævn, eller fra agter platformene, der elegant fører dig videre ind på bådens agter cockpit, hvor du finder en lækker sofa, hvor ryggen kan vendes således aftens kaffen kan indtages, med fødderne imod bådens agter. Der er også mulighed for at lave en fin solseng i agter-cockpittet. I saloonen har du mulighed for at vaske hænderne og tage en kold (et-eller-andet) i køleskabet og slappe af ved saloonens bord.


Overnatningsmulighederne er gode, hvilket giver en god synergi til en forlænget weekends fisketur. Der er naturligvis god siddeplads inde i saloon, og er man helårsfisker kan der selvfølgelig også monteres et oliefyr til de kolde tider.


Denne båd leveres med en Yamaha F150XB, men ønsker du mere power, så få din nye Sting Fast Track 730 leveret med en topmotiveret Yamaha F200XB for kun kr. 653.600,-


Velkommen ombord! Max personer: 8


Opdateret 02.02.2023 06:00:05.

Specifikationer

Mærke & model Sting 730 Fast Track - 150 HK Yamaha/Udstyr
Årgang 2022
Hk 150
Brændstof Benzin

Sælger information

Bluebay Marine

Kejlstrupvej 241

8600 Silkeborg

Tlf. 86822222

Vis forhandlers annoncer

Besøg forhandler