Gå til hoved-indhold
  • 299.900 kr
    Kontantpris
  • 2022Årgang

Corsiva 650 Tender LIMITED - 40 HK YamahaUdstyr

Beskrivelse

Uhørt meget plads og luksus! Corsiva 650 Tender er lillebror til vores flagskib indenfor tenders, nemlig corsiva 690 Tender - et ekstremt elegant skib perfekt til alle vennerne eller hele familien - bare en anelse mindre. Denne båd er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program fra 6 HK og helt op til 90 HK.


Denne model er spækket med udstyr og en superfin Yamaha 40 HK motor med indsprøjtning! Båden er desuden udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Carbon Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Hydraulisk styring, BOVPROPEL, Carbon på skrogsider, Solhynde på agterdæk, Teaklook på dørk og badeplatform, fenderreb, custom hynder med synlige grå stiklinger, indbygget design kontrolgreb og ikke mindst en 40 HK motor.


Båden er karakteriseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Vi fremstiller denne båd til DIG, som du vil have den! Du bestiller selv farve, motor, interiør osv. osv. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Max HK: 90 Max Personer: 7 Bemærk - der er kun denne ene model i denne sammensætning!!! Opdateret 19.01.2022 05:00:06.

Specifikationer

Mærke & model Corsiva 650 Tender LIMITED - 40 HK Yamaha/Udstyr
Årgang 2022
Hk 40
Brændstof Benzin

Sælger information

Bluebay Marine

Kejlstrupvej 241

8600 Silkeborg

Tlf. 86822222

Vis forhandlers annoncer

Besøg forhandlers hjemmeside

Ring til sælger