Gå til hoved-indhold
  • 289.900 kr
    Kontantpris
  • 2022Årgang

Corsiva 650 Tender - 50 HK YamahaUdstyr

Beskrivelse

Sælges i anvisningssalg for kunde - har aldrig været i vandet!!! Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! SPAR 20.000,- UGEN UD!


Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin og bare hygge sig. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Så hvis du er til gode stunder på vandet, med Tapas og vin arrangementer, er dette Tenderbåden du virkelig gerne vil ses i!
Denne model er spækket med udstyr og en superfin Yamaha 50 HK motor med indsprøjtning! Båden er desuden udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Garmin kortplotter, Carbon Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Classic rat, Hydraulisk styring, Solhynde på agterdæk, Teaklook på dørk og badeplatform, fenderreb, Indigo hynder med synlige stiklinger, indbygget design kontrolgreb og ikke mindst den villige Yamaha 50 HK motor. Søerne, kanalerne og de danske nærkyststrækning, venter på at du sætter denne skønhed i vandet. Båden er karakteriseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Vi fremstiller denne båd til DIG, som du vil have den! Du bestiller selv farve, motor, interiør osv. osv. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde en bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves!


Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 2800,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både..


Bemærk - der er kun denne ene model i denne sammensætning!!! Opdateret 27.11.2022 05:00:04.

Specifikationer

Mærke & model Corsiva 650 Tender - 50 HK Yamaha/Udstyr
Årgang 2022
Hk 50
Brændstof Benzin

Sælger information

Bluebay Marine

Kejlstrupvej 241

8600 Silkeborg

Tlf. 86822222

Vis forhandlers annoncer

Besøg forhandlers hjemmeside

Ring til sælger