Gå til hoved-indhold
  • 159.900 kr
    Kontantpris
  • 2022Årgang

Corsiva 650 Tender

BeskrivelseCorsiva 690 Tender Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Båd vil man virkelig gerne ses i! Denne båd er helt speciel på stort set alle områder.


Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program fra 6 HK og helt op til 60 HK.


Båden er karakteristisk ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - se i linket. Vi fremstiller denne båd til DIG, som du vil have den! Du bestiller selv farve, motor, interiør osv. osv og under normale leveringsterminer er båden hos os inden for 6-8 uger efter underskrift. --Bemærk i øvrigt bådens store integrerede badeplatform agter! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. Rigtig fin solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Max Personer: 6 Kan monteres med alt fra en smidig Yamaha 25 hk og op til 60 hk.


Bestil NU og få købsbevis på 8000,- til køb af udstyr eller bundmaling - ombyttes ikke til kontanter!


Opdateret 02.02.2023 06:00:03.

Specifikationer

Mærke & model Corsiva 650 Tender
Årgang 2022
Brændstof Array

Sælger information

Bluebay Marine

Kejlstrupvej 241

8600 Silkeborg

Tlf. 86822222

Vis forhandlers annoncer

Besøg forhandler