Gå til hoved-indhold
  • 379.900 kr
    Kontantpris
  • 2022Årgang

Coaster 600 DC m175 HK Yamaha og udstyr - let brugt

Beskrivelse

Coaster 600DC monteret med en Yamaha F175 motor - LOADED MED UDSTYR - Den ideelle sammensætning af en veludnyttet Daycruiser og ren luksus. - Sælges for kunde i anvisningssalg - Spar ca. tusindevis af kroner lige nu og bliv sejlende inden for få dage... Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de fleste kunder efterspørger - fleksibilitet og gode løsninger! Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look! Bag bagsædet er der en kaleche-garage, og det gør letheden i op- og nedtagning af kaleche til en leg. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst giver det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde! Inkl. i prisen har denne båd høj kaleche, køleskab, solhynde på dæk, solseng i cockpit, u-sofa, bord i cockpit, teak look på dørk og meget meget mere. Drømmer du om at kunne tage vennerne, eller familien med på tur og se den danske sommer fra havsiden, så er Coasteren den rette båd at kigge efter. I får suveræne sejloplevelser, bredt udvalg af udstyr og massere af plads! I denne båd får du tillige landstrøm, 7" Garmin kortplotter, udvidede platforme, bundmaling og ikke mindst en topmotiveret Yamaha 175 hk maskine... Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 3401,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min.
Hvis du mangler en trailer til at komme omkring i det danske land med, skal du endelig bare spørge - vi kan levere en lækker 24 fods 2 tons Brenderup trailer for kr. 40.245,- - Bare spørg mig...


Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..


Opdateret 02.02.2023 06:00:03.

Specifikationer

Mærke & model Coaster 600 DC m/175 HK Yamaha og udstyr - let brugt
Årgang 2022
Hk 175
Brændstof Benzin

Sælger information

Bluebay Marine

Kejlstrupvej 241

8600 Silkeborg

Tlf. 86822222

Vis forhandlers annoncer

Besøg forhandler